Zekiri: Talati dhe BDIja përsëri treguan fytyrën kri.minale bashkë me ‘pobratimat’ nga VMRO-ja

Shpërndaje

Nga, Muhamed Zekiri

Talati dhe BDIja edhe njeher treguan ftyren e vertet te tyre kri*minale bashke me ‘pobratimat’ e tyre nga VMRO-DPMNE.
‘DUI’ dhe VMRO-DOMNE ripertrin kolacionin e kr*imit dhe interesit te qarqeve te caktuar brenda subjekteve te tyre.
TURP!!!