Aeroporti i Shkupit pranoi udhëtarët e fundit dhe u mbyllë (Foto)

Shpërndaje

Në aeroportin e Shkupit arriti fluturimi i fundit. Këta ishin shtetasit e fundit të Maqedonisë, të cilët fluturuan nga Bazeli i Zvicrës, dhe dolën nga ndërtesa e aeroportit.

Në pajtim me vendimin e Qeverisë, si masë mbrojtje nga përhapja e koronavirusit, aeroporti mbyllet.

Më herët ishte mbyllë edhe aeroporti i Ohrit “Shën Apostull Pali”.

Video nga ulja e avionit të fundit në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit: VIDEO KËTU