Gani Geci i nervozuar: Vajza jonë nuk do ta votojë asnjë koalicion me PDK-në

Shpërndaje

Gani Geci ka folur në emër të vajzës së tij Marigonës, e cila ka ulëse në Kuvendin e Kosovës si deputete e LDK-së.

Geci ka thënë se vajza e tij, asnjëherë nuk do ta votojë një koalcion me PDK-në dhe se ata janë një familje që mbajnë fjalën.

“Në asnjë mënyrë vajza jonë nuk e voton koalcionin me PDK-në. Marigona e mban fjalën se vjen nga një familje që e mban fjalën. Nuk jemi laraman që i ndërronjnë qëndrimet nga java në javë”, ka thënë Geci.