Të gjitha informatat rreth COVID19 në një faqe zyrtare, në tre gjuhë

Shpërndaje

Ministria e Shëndetësisë në koordinim me institucionet kompetente ka azhuruar në tre gjuhë, shqip, maqedonisht dhe anglisht, faqen e veçantë që përmban të gjitha informatat e nevojshme rreth korona virusit COVID19.

Luten të gjithë qytetarët që të gjitha informatat dhe udhëzimet t’i ndjekin duke klikuar vetëm në këtë FAQE.