ZYRTARE/ Ja lista e koalicionit ASH- AAA në të gjitha zonat

Shpërndaje

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët (ASH) dhe Alternativa ka caktuar emrat e kandidatëve bartës të listave për deputetë për zgjedhjet e 12 prillit.

Koalicioni mes këtyre dy partive do të konkurrojë me kandidatë në të gjitha gjashtë njësitë zgjedhore dhe se tashmë janë caktuar të gjitha emrat.

Në njësinë e parë zgjedhore

1.Skender Rexhepi – Zejdi nga Alternativa

2.Abdulla Salihu nga ASH

3.Visara Riza nga Alternativa.

Në njësinë e dytë zgjedhore

1.Afrim Gashi nga Alternativa,

2.Elmi Aziri nga ASH

3.Safije Sadiku – AAA,

4.Bujare Abazi – ASH,

5.Xhezmi Nuhiu, etj.

Në njësinë e tretë zgjedhore

1.Bekim Tateshi
2.Halit Ferati (kryetari i Këshillit të Çashkës)

Në njësinë e katërt zgjedhore është propozuar neurologu, Fatmir Mexhiti.

Në njësinë e pestë zgjedhore

1.Syrja Rashidi

2.Remzi Mehmedi.

Dhe në njësinë e gjashtë zgjedhore bartës do të jetë kreu i ASH-së

1.Ziadin Sela,

2.Adnan Neziri,

3.Ilire Dauti,

4.Hysni Ismaili,

5.Halil Snopçe,

6.Artina Qazimi

Deri në mesnatë skadon afati për dorëzimin e listave për deputetë nga ana e partive politike.