​Bekim Jashari përkujton dëshmorët e rënë nga Izbica

Shpërndaje

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, në 21-vjetorin e rënies heroike, ka përkujtuar veprën dhe heroizmin e dëshmorëve të kombit Afrim Behramaj, Ismet Osmani dhe Xhevdet Dobrani nga Izbica.

“Sot me nder, respekt e krenari kujtojmë veprën dhe heroizmin e dëshmorëve të kombit Afrim Behramaj, Ismet Osmani dhe Xhevdet Dobrani nga Izbica. Lavdi e përjetshme dëshmorëve të kombit”, ka shkruar Jasahri në Facebook.