Haxhi Bujari respekton Ezanin, nuk i përgjigjet gazetarit (Video)

Shpërndaje

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, si Koordinues kryesor i shtabeve të krizave të njësive për vetëqeverisje lokale për mbrojtje nga COVID19, realizoi vizitë në Shtabin e krizës në Strugë, ku së bashku me Kryetarin e Komunës Ramiz Merko, realizuan takim edhe me përfaqësuesit e bashkësive më të mëdha fetare, ku ju referuan zhvillimeve të fundit lidhur me mbrojtjen nga COVID-19.

Në një konferencë për shtyp në Stugë për të respektuar thirrjen e Ezanit, Haxhi Bujari ndërpret intevistën deri sa thirr Ezani dhe nuk i përgjigjet gazetarit.

Kliko VIDEO