Kafenet dhe restorantet hapen të enjten

Shpërndaje

Qeveria sot mori vendim për rrifillimin me punë të objekteve hotelierike në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe vendosjen e protokoleve të duhura për punën e tyre.

Vendimi hynë në fuqi nga data 28.05.2020

Qeveria sot vendosi për ndërprejre të plotë të Vendimit për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes në teritorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut! Vendimi hynë në fuqi nga data 27.05.2020