Kopshti zoologjik Shkup pritet të hapet ditën e premte

Shpërndaje

Pas një pauzë dy-mujore për shkak të pandemisë së coronavirusit, kopshti zoologjik “ZOO Shkup” duket se të premten do të hap dyert e saj për vizitorët.

“Po. Kemi një njoftim për ditën e premte. Ne jemi gati pandemia është qetësuar dhe akoma kopshti zoologjik është një park i madh në ajër të hapur që mund të kontrollohet. Do të punojmë sipas protokollit.

Dezinfektim i plotë, personel i maskuar, dezinfektim për vizitorët. Do t’i kushtojmë vëmendje distancës dhe gjithçkaje të nevojshme. Vizitorët janë të padurueshëm, ata pyesin çdo ditë dhe shpresojmë që do të hapet këtë të premte”, tha Gjorgji Galetanovski, drejtor i kopshtit zoologjik të Shkupit.