LSDM: Mickoski kapet në gënjeshtër, i mbetet vetëm të paraqitet në bu.rgun e Shutkës

Shpërndaje

Mickoski u kap në gënjeshtrat e tij. Të gjitha gënjeshtrat e VMRO-DPMNE-së për rastin e njohur si “Reket” janë zhytur.

Incizimet e publikuara konfirmuan se Hristian Mickoski kishte takime dhe bashkëpunim të drejtpërdrejtë me Zoran Mileski Kiçeec, tashmë i dënuar për “Reket”.

Mickosk personalisht e angazhoi Kiçeec për qëllime zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe lokale të vitit 2019 në Ohër.

Tani mbetet për Hristijan Mickoski që të paraqitet në bur*gun e hetues Shutkë, pasi ai vetë tha publikisht në një intervistë se do ta paraqiste veten në bur*gun e Shutkës nëse do të paraqiteshin prova se ai kishte ndonjë lidhje me Kiçeecin.

Qendra për komunikim me opinionin.