Martesa e Reisit, Hoxha nga Kosova e quan turp! (Video)

Shpërndaje

Gëzim para pak dite pati kreu i Bashkësisë Islame të Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi.

Ai u martua në moshën 74 vjeçare me një vajzë 50 vjet më të re. E një hoxhë në Kosovë dhe disa qytetar të Prishtinës nuk po e pëlqejnë këtë veprim të liderit fetar mysliman në shtetin fqinj, njofton Klan Kosova.