Mësohet se kur do të hiqet përfundimisht ora policore në Maqedoni (Video)

Shpërndaje

Më në fund dihet se kur do hiqet ora policore, këtë e konfirmoi, Drejtori i Instituti publik të shëndetit, Arben Ziberi për tv24.

Ai tha se javën tjeter hapen kafenetë dhe më shumë mundësi do të hiqet edhe ora policore.

VIDEO: