Nënkryetarja e degës së BDl-së në Studeniçan është nusja e Mulla Sulës!

Shpërndaje

Në rrjetet sociale po qarkullojnë fotografitë nga kurorëzimi i kreut të BFI-së, Sulejman Rexhepi dhe bashkëshortes së tij të re, për të cilën thuhet se është nënkryetarja e BDl-së dega e Studeniçanit.

Më poshtë ju sjellime dhe disa fotografi: