Osmani: “Inkurajoj besimtarët që të mos shkojnë në xhami”. Zekiri: “Ka e ke kiblen o Bujar Osmani?”

Shpërndaje

Zv kryeministri Bujar Osmani në prag të hapjes së xhamive ka porositur besimtarët që të mos shkojnë në xhami. “Nuk kemi mënyrë ti mbyllim xhamitë. Nuk ka mundësi ligjore dhe Kushtetuese të mbyllen objektet fetare. Ketu është në pyetje bashkëpunimi mes institucioneve. Unë i inkurajoj të mos shkojnë, deri sa ende jemi në fazë kur nuk jemi të sigurtë”, deklaroi Osmani në Tv24.

Pas intervistës së Bujar Osmanit në TV24, ka reaguar nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri, “Ka e ke kiblen o Bujar Osmani???

Postimi i plotë i Zekirit:

Ky zedhenesi i rezilit Sulejman Rexhepi huxhum te hapen xhamit njeher, tash huxhum besimtaret mos te shkojne xhami… ccc
Ka e ke kiblen o Bujar Osmani???