Policia nuk fal më, gjobit ‘maqedonisht’ për secilin pa maskë! (Foto)

Shpërndaje

Një fletë pagesë për kundërvajtje e dërguar në redaksinë tonë, dëshmon se policia ka nisur me masat represive për qytetarët, të cilët nuk i mbajnë maskat në vende publike. Ndonëse nga MPB njoftuan që prej përhapjes së pandemisë së Virusit Korona kanë shqiptuar mbi 4.000 vërejtje, prej tani paralajmëruan edhe shqiptimin e gjobave prej 20€, shkruan ALBAZONE MEDIA.

Siç shihet edhe në fotografine e mëposhtme, respektimi i gjuhës SHQIPE nuk është askundi, përveç se përmendet nga lëvdatat e zyrtarëve të BDl-së në debate televizive dhe në fushatat para zgjedhore!