Shek Hallaçi: Pse u martu Molla Sula, thotë një fjalë popullore “dardha ka bisht”?!

Shpërndaje

Pse u martu Molla Sula,thot një fjal popullore ,,dardha ka bisht”

Kjo martesë nuk ka të bëj shumë edhe me dashni,po ma shum me pare.

Çka thonë ,,muhabetet e çarshisë”?

Grupe kriminale nga nëntoka e Shkupit të kontrolluara dhe të dirigjuara nga BDI, e kan fut në kurthë Molla Sulën dhe ky tani luan ashtu si i thonë ATA.

Fillimisht ja servuan këtë vajzën (viktimë) për të bo qejf dhe e dokumentuan rastin me video inçizime të shumta nga marrdhënja intime e Reisit.

Pastaj, pjesa tjetër dihet. I thanë duhet të paguash kaq para ( e dini që para disa ditë Reisi tërhoqi 1 miljon euro nga banka) që mos të punlikohen videot intime të Reisit me vajzën e re.

Më pas Reisi me gjasë i ka paguar, por ATA nuk janë ndalur këtu, kanë kërkuar ende tjera, dhe Reisi ka marrë masa duke u martuar me vajzën që sadopak me qenë i mbrojtur në rastë se i publikohen inçizimet s’paku të ket një mbulesë se është i martuar me të dhe normal burri me gruan nën kurorzim kanë mardhënje që llogaritet legale..

Me sa duket Molla Sula në fund do të mbetet me gishta në gojë,edhe pa lek edhe pa grua..

Pak a shum kështu flet çarshia,për rastin e Sulës, kënga po i kendohet e zërin ja ndegjoni ma von..!!!🤦‍♂