Shpërthen zjarri në një restorant në Shkup

Shpërndaje

Zjarr në restorantin prapa Kadastrit afër Akademisë pedagogjike sot shpërtheu zjarr, me ç’rast është shkatërruar konstruksioni i kulmit.

Shërbimet zjarrfikëse të Qytetit të Shkupit intervenuan me pesë automjete dhe 15 zjarrfikës.

Komandanti i Njësisë zjarrfikëse të Qytetit të Shkupit, Vlladimir Simonovski për MIA-n deklaroi se zjarri tek ata është paraqitur në orën 11:20, ndërsa është shuar rreth orës 11:45.

Sipas të gjitha gjasave, zjarri ka shpërthyer nga zgara në restorant, pas çka janë përfshirë oxhaku dhe konstruksioni i kulmit. Është shkaktuar dëm material.