Trump do të shkarkojë Grenellin, e zëvendëson miku i shqiptarëve, Ratcliffe ?

Shpërndaje

Komisioni per Intelegjence i Senatit te SHBA-ve, dje pasdite ne Washington, DC, ka mbajtur seancen degjimore per konfirmimin e Kongresistit Ratcliffe ne poziten e Drejtorit Nacional te Intelegjences se SHBA-ve. Sipas te gjitha raportimeve kredibile nga mediat ne SHBA, z. Ratcliffe do te marre konfirmimin e shumepritur per te zevendesuar ne kete pozite Amb.

Grenell, duke e permbyllur karrieren jeteshkurter te Amb ne fjale si pjese e kabinetit te Presidentit Trump ne Shtepine e Bardhe.

Kongresisti Ratcliffe eshte kogja me i njohur me ceshtjen shqiptare dhe mik i hershem i komunitetit tone ne SHBA.

Miqesia e Kosoves me SHBA-te eshte e pazevendesueshme dhe permanente!

Burimi i lajmit: KËTU