Deputetët e Listës Serbe arrijnë krahët hapur si ‘bosa’ në Kuvend, për ta votu Hotin

Shpërndaje

Pas pak minutash pritet të fillojë seanca për votimin e qeverisë Hoti.

Tanimë në Kuvend ka arritur edhe Lista Serbe.

Lista Serbe do të jetë pjesë e koalicionit me LDK-në, AAK-në dhe Nismën.

Aty është edhe kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani mirëpo që nuk dihet nëse do ta udhëheq seancën.