Kosovarët e Hamburgut mbështetje KURTIT, “DUAM ZGJEDHJE” (Foto)

Shpërndaje

Ashtu si në shumë qytete të tjera në Gjermani, edhe në Hamburg dhe rrethinë po vazhdon mbledhja e nenshkrimeve për peticionin “duam zgjedhje”.

Të gjithë ju që ende nuk e keni nenshkruar peticionin në fjalë, jeni të ftuar të vini të dielen e ardhshme (26.06.2020) nga ora 13:00 deri 17:00, me gjithë familjarë, shokë dhe shoqe, në:

Restaurant & Catering Service „Vin-O-Vin“
KORNTRÄGERGANG 31
20355 HAMBURG

Ju mirëpresim!