Në ditën e fëmijëve, vajza e Astrit Deharit i dhuron lule Albin Kurtit

Shpërndaje

Sot në mbarë botën 1 qershori konsiderohet si Dita e Fëmijëve, në mbarë botën festohet në këtë ditë, duke iu kushtuar rëndësi të veçantë të vegjëlve.

Mirëpo këtë vit për dallim nga vitet e tjera, nuk është shënuar ndonjë aktivitet, meqë vendi dhe i mbarë globi tashmë kanë hyrë në fazën e fundit të pandemisë Covid-19.

Një takim të veçantë sot ka pasur kryeministri në detyrë Albin Kurti.

Ai ka takuar një grup fëmijësh, në zyrën e tij.Një fëmijë i veçantë në mesin e shumë të tjerëve, ishte vajza e Astrit Deharit, aktivistit të ndjerë të Vetëvendosjes, Asra.

Ajo siç shihet në foto i ka dhuruar një buçet me lule Kurtit.