Polici kolonel “arrestohet” për kundërvajtje në ditën e pensionimit (Video)

Shpërndaje

Kronika e mëposhtme flet për një ish shef të njësisë për krim të organizuar, i cili sot në ditën e tij të fundit në punë u shoqërua në polici për kundërvajtje.

Në fakt, e gjithë kjo ishte e parapërgatitur dhe u bë në kuadër të një befasie për pensionimin e tij.

Kronikë e gazetares Rina Mujku.