Qenan Aliu: Propagandë e tipit sovjetik në përvjetorë!

Shpërndaje

Shkruan: Qenan Aliu

Synimi i Menduh Thaçit për një zëvendës/kryeministër është praktik dhe menjëherë i mundshëm, por nevojitet vullnet politik.. Kjo e Ali Ahmetit për Kryeministër, aktualisht është e pamundur dhe kërkon ndyrshime të mëdhaja kushtetuese e ligore. Këto ndryshime nuk mund ti bëjë establishmenti i partisë së tij të kapur dhe i shantazhuar. Andaj këtë duhet kuptuar jo vetëm si propagandë e tipit sovjetik por edhe mashtrim ordinerë !