Kasami vizitoi fshatrat Kallnik, Pallçisht dhe Negotinë

Shpërndaje

Edhe sot u përmbyll me sukses agjenda e fushatës zgjedhore. Në kuadër të 10 aktiviteteve të
parapara sot u realizuan këto takime:
✅Njësia Zgjedhore 6: Kandidatet për deputete Hatije Etemi Azizi dhe Fatlinda Jaja realizuan
aktivitet me Forumin e Gruas në Tetovë. Kryetari Bilall Kasami së bashku me kandidatin Fadil
Zendeli dhe kandidatët e tjerë, realizuan takime me banorët e fshatrave Sellcë, Negotinë, Pallçisht
dhe Kallnik.
✅Njësia Zgjedhore 5: Kandidatja për deputete Melinda Rashidi realizoi takime me banorët e
fshatrave Oktis, Podgorcë dhe Boroec (Komuna e Strugës)
✅Njësia Zgjedhore 2: Kandidati Bastri Bajrami ka shpërndarë programin zgjedhor dhe materiale
tjera propaganduese në Kumanovë
✅Njësia Zgjedhore 1: Kandidati Kastriot Rexhepi realizoi takime me banorët e fshatrave Lubin dhe
Sfillare (Komuna e Sarajit)
Ky është ekipi i pa lodhshëm i Lëvizjes BESA. Të angazhuar maksimalisht deri në fitoren e madhe
më 15 Korrik.