Mexhiti: Rinia e Çairit ka vendosur ta bëjë Kryeministrin e Parë Shqiptar!

Shpërndaje

“Rinia e Çairit ka vendosur ta bëjë Kryeministrin e Parë Shqiptar!

Mbështetja e rinisë në proceset tona ka vlerë të madhe, sepse ajo gjithmonë ka dëshmuar se mund të jetë çelësi kyç i idealeve të reja! Rinia është ajo e cila ëndërron, guxon dhe është partner i realtë në realizimin e sfidave!
Nga Kalaja e Shkupit sot, aty ku historikisht janë fituar shumë beteja, bashkë me rininë e Çairit, më të fortë se kurrë, po nisim betejën e madhe politike për më shumë mandate, të cilat do të na garantojnë realizimin e Platformës tonë për Kryeministrin e Parë Shqiptar!” – thotë Mexhiti

Për më shumë ndiq linkun: