Moda e plazhit, rrobebanjot e bardha: përse janë një super ide!

Shpërndaje

Më I famshmi nga të gjithë është bikini që veshi Ursula Andress tek “Agjenti 007- Licencë për të vrarë”.

Ishte shumë “in” në vitin 1962, e është rikthyer tani si i preferuari i verës. Kostumi i bardhë i banjës rikthehet në frymën e stilit retro por edhe më i freskët e sensual.

Ai mbetet gjithmonë një ide e mirë sepse konsiderohet mjaft joshës. Preferohet si i plotë, ashtu dhe i ndarë, e madje tani po ecin mjaft edhe modelet me bel të lartë.