Ballistët mbjellin 14 drunjë për 14 viktimat në Tetovë (Foto/Video)

Shpërndaje

Në mënyrë simbolike në shenjë respekti për viktimat e së mërkurës në Spitalin modular Civid 19, Ballistët kanë mbjellë 14 drunjë për 14 viktimat në Tetovë.

Poashtu për pak çastes ka pasur edhe marsh paqësor dhe homazhe për viktimat.

Marshi filloi nga Sheshi Iliria dhe përfundoi te Qendra Kovid e cila u shkrumbuan nga zjarri.