Albin Kurti: Voto programin konkret dhe kandidatin e Lëvizjes, që ta kthejmë komunën nga e mbara

Shpërndaje

Udhëkryqi para këtyre zgjedhjeve është i tillë: nga njëra anë kandidatët e VETËVENDOSJE!-s me zgjidhje optimale për probleme reale, nga ana tjetër ata që paguajnë me milionat e vjedhura deri dje për video e marketing sot, me shpresë që nesër të zhvasin përsëri.

Aktivist i dashur! Tash që i ke ndezur motorat, ndezi edhe turbinat, e në këtë javën e fundit ta tejkalojmë çdo parashikim, siç kemi bërë gjithnjë në zgjedhjet e kaluara. Sepse bashkë do të qeverisim. Vota për numrin 144 është votë që i jep shans zhvillimit dhe drejtësisë në komunat tona.

Videoadresimi i Kryetarit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, në javën e fundit të fushatës.

Mesazhi i Albin Kurtit:

Qytetar i dashur!

Kjo është java e fundit!

Voto programin konkret dhe kandidatin e Lëvizjes, që ta kthejmë komunën nga e mbara.

Aktivist i dashur!

Tash që i ke ndezur motorat, ndezi edhe turbinat, e në këtë javën e fundit ta tejkalojmë çdo parashikim, siç kemi bërë gjithnjë në zgjedhjet e kaluara.

Sepse bashkë do të qeverisim.

Voto 144.