Fetah Alimi i bashkëngjitet fushatës së Arben Taravarit në Gostivar

Shpërndaje

Siç ka bërë të ditur kryetar aktual i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari gjatë ditës së sotme në fushatë i është bashkangjitur, Fetah Alimi i cili ditë më parë u lirua nga burgu:

Sot ishte një ditë fushate nga ato të veçantat.

Në një organizim sportiv që kishin bërë frashistët, unë, Ziadin Sela dhe miku ynë Fetah Halimi, morëm kaq shpresë e energji nga të rinjtë sa e them me zemrën plot: jam krenar për të rinjtë tanë!

Postimi nga Taravari:

Sot ishte një ditë fushate nga ato të veçantat. Në një organizim sportiv që kishin bërë frashistët, unë, Ziadin Sela dhe miku ynë Fetah Halimi, morëm kaq shpresë e energji nga të rinjtë sa e them me zemrën plot: jam krenar për të rinjtë tanë!
Votoni Rininë!
Votoni Gostivarin!
Rretho 6!
***