Murseli me video-mesazh: Jemi të vendosur t’ja kthejmë dinjitetin dhe krenarinë Tetovës

Shpërndaje

Kandidati i ASH-së për Tetovën Vullnet Murseli përmes profilit të tij në FB është duke shpalosur një sërë projektesh si Qendër Rinore dhe Komunitare, Rregullimi i infrastrukturës për mbrojtje nga vërshimet, Kanalizimi i ujërave të zeza, Çerdhe të reja, Fond investues në partneritet me mërgaten, Ridizajnimin e sheshit të qytetit etj. Siç shihet edhe nga tubimet e shumta që ka pasur me qyetarët, Murseli është njëri ndër kandidatët më serioz për kryetar Komune, i cili ka treguar vendosmëri që një herë e përgjithmonë t’ja kthejë dinjitetin dhe krenarinë Tetovës.

Video mesazhi i fundit nga Murseli:

Jemi të vendosur t’ja kthejmë dinjitetin dhe krenarinë Tetovës. Do të jeni Ju, qytetarët, ata që do t’i sjellin ndryshimet në Tetovën tonë.