Murseli: Tetova ka vullnet për futbollin!!!

Shpërndaje

Tetova ka vullnet për futbollin!!!

Gjatë qeverisjes sonë me Komunën e Tetovës, do të angazhohemi maksimalisht për eliminimin e pengesave pronësore dhe juridike për t’i mundësuar koncesionerit rinovimin dhe modernizimin e stadiumit të qytetit.

Synimi ynë është që qytetarët e Tetovës të kenë stadium sipas gjitha standardeve ndërkombëtare ku do mund të ndjekin ndeshje kampionale, të reprezentacionit, super-kupën shtetërore, finalet shtetërore, ndeshje të Ligës së Kampionëve dhe Ligës Europa.

Poashtu, gjatë qeverisjes sonë do angazhohemi në ndërtimin e një zone të veçantë për tifozët (fan zone) ku ata do të mund të ndjekin ndeshjet e klubit të tyre të zemrës apo kampionatet evropjane e botërore.

Lexo programin e plotë në: vullnetmurseli.com/programi

#pastër6 #meVullnet