Murseli: Unë e shoh të ardhmen e Tetovës me shumë studentë dhe rini

Shpërndaje

Kandidati për Kryetar Komune i opozitës shqiptare ASH-AAA për Tetovën, Vullnet Murseli përmes profilit të tij në FB thotë se, Tetovën në të ardhmen e sheh me shumë studentë dhe rini që kanë ambicie për punë.

Më poshtë ju sjellim disa ide dhe projekte konkrete nga kandidati më serioz për Kryetar të Komunës së Tetovës, Vullnet Murseli i cili vjen nga opozita shqiptare ASH-AAA.