Rritje të çmimeve të bukës dhe sheqerit në Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Gjatë ditës së djeshme në RMV qytetarët janë ballafaquar me ritje të çmimit të produkteve bazë si buka dhe sheqeri.

Nga dita e djeshme në markete 1 bukë ka filluar të shitet me çmim prej 30den për dallim nga ajo që shitej më herët 25 den, po ashtu është rritur edhe çmimi i sheqerit i cili nga dje shitet me çmime të reja prej 40den për dallim nga ajo që shitej për 33den ose 35den.

Ndryshe më herët u rriten çmimet e produkteve tjera si vaji orizi etj.