Taravari: Asnjë komunë tjetër s’ka nevojë më shumë për ndryshim sesa Tetova

Shpërndaje

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, nga Tetova tha se kjo komunë ka 15 milionë euro borxh.

“Me numër të deponive Tetova është e para, është e para me ndotjen e ajrit, Tetova është e para me nivel të korrupsionit si asnjë komunën tjetër. Fatkeqësisht nuk dua ta përmendi nga këtu, por Tetova është e para me atë se janë djeg 14 persona në spital. Prandaj sikur Tetova që ka nevojë për ndryshim s’ka asnjë komunën tjetër”, tha Arben Taravari.

Taravari tha se Vullneti ka vetëm nj kundërshtarë në garë dhe një satelit, për të cilin tha se “ata vet e dinë se nuk shkojnë në raundin e dytë”.

“T’i do shkosh në raundin e dytë, në do të fitojmë në Gostivar në raundin e parë. Ne së bashku do ta rrëzojmë Tetovën ngase meriton ndryshim si asnjë komunë tjetër”, u shpreh Taravari.