Taravari: T’fala nga Gostivari

Shpërndaje

Kryetari aktual dhe kandidati për Komunën e Gostivarit, Arben Taravari shprehet i bindur për fitoren e tij në raundin e dytë të zgjedhjeve

“Gostivari ka firmosur verdiktin e tij!

Për të gjithë ata që nuk e kanë kuptuar do ta bëjmë të qartë të dielën e fundit të këtij Tetori duke rrethuar numrin 6 e duke ju thënë të gjithëve:

T’FALA NGA GOSTIVARI!

***”, është shprehur Taravari.