Taravari: Voto Gostivarin, Voto Gostivarasit!

Shpërndaje

Kryetari aktual dhe kandidati nga opozita shqiptare për komunen e Gostivarit, Arben Taravarin ne postimin e tij gjate votimit ka nje porosi për votuesit, Voto Gostivarin, Voto Gostivarasit.

Postimi i plotë:

Zoti e bekoftë Gostivarin!

Voto Gostivarin, Voto Gostivarasit!