Veprimtari Shpëtim Pollozhani bën thirrje që të votohet ndryshimi

Shpërndaje

Veprimtari Shpëtim Pollozhani i Shoqatës e të Burgosurve Politikë në Maqedoni, në profilin e tij në Facebook ka bërë thirje që të votohet rrotacioni që aludon në koalicionin Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa sepse rrotacioni është i shëndetshëm për demokracinë ka shruar në facebook veprimtari Pollozhani, përcjell in7/

Postimi i plotë i Pollozhanit:

VOTONI RROTACIONIN, RROTACIONI ËSHTË I SHËNDETSHËM PËR DEMOKRACINË. RRECIKLIMI ËSHTË KANCER I SHOQËRISË
ZGJIDHNI!

Hapni rrugë për njerëz kreativ, me dinjitet, njerrëz me bosht kurrizor, jo zvaranikë, rriqëra, të cilat po u ngordhi kau që i ushqen me gjak, ngordhin që të gjitha!, ka shkruar Shpëtim Pollozhani në Facebook.