Vullnet Murseli prezanton investimet për lagjen Gam-Gam

Shpërndaje

Kandidati për Kryetarin e Komunës së Tetovës, Vullnet Murseli bashkë me kandidatët për Këshillin Komunal, mbrëmë kanë hapur shtabin zgjedhorë në lagjen Gam-Gam.

Postimi i Murselit në facebook:

Mbrëmë bashkë me kandidatët për Këshill Komunal dhe deputetin Hysni Ismaili ishim në hapjen e shtabit në Lagjjen Gam-Gam gjatë bisedës shpalosëm dhe pikat e programit për këtë lagje:

– Pastrimi i shtratit të lumit dhe shëtitores.

– Investim në ndriçimin rrugor.

– Park për fëmijë.

– Zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm në këtë lagje.