Zbulohet mashtrimi i madh, anketa e IRI-t që e nxjerr BDI-në të parën është e vitit të kaluar! (Dokument)

Shpërndaje

Ditëve të fundit nga media të sponsorizuara nga BDI është lëshuar në opinion mashtrimi i radhës që BDI mundohet tua servojë shqiptarëve. Bëhet fjalë për një anketë të vjetër që daton nga viti i kaluar, realizuar nga IRI, anketë kjo që atëkohë njerrte BDI-në, në epërsi të theksuar kundrejt partive tjera shqiptare.

Si duket, me anë të këtij mashtrimi, tendenca është që BDI, të krijoi mjegull pas debaklit që përjetuan në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale me kandidatin e tyre të ashtuquajtur konsensual. Poashtu në një farë mënyre tentohet që të zbehet anketa e fundit e Marketvizion, që për herë të dytë në një kohë të shkurt nxjer Aleancën me mbështetje më të madhe dhe më të besueshme të shqiptarët. /fol.mk