Deputetët mbushen mend, votojnë pro sportistëve (Video)

Shpërndaje

74 deputetë votuan Ligjin për tatimet në të ardhurat në koorporata, që nënkupton sponsorizimin e aktiviteteve sportive dhe kulturore.

Ky hap është përshëndetur nga sportistët e artistët, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Arbëresha Fazliu