Han: Të zbardhen plotësisht skandalet korruptive

Shpërndaje

Eurokomesari për zgjerim, Johanes Han ka kërkuar nga qeveria që të zbardhen të gjitha skandalet korruptive, duke shtuar se duhet menjëherë të ndërmerren veprime konkrete nga të gjithë aktorët politik në vend për Prokurori të pavarur.

“Të gjitha partitë politike duhet të tregojnë gatishmëri për bashkëpunim dhe të fokusohen që në tetor të fitojnë datë për fillim të negociatave të vendit për anëtarësim në BE” ka theksuar Han./Alsat