Ja çka gjendet në banesen e Leonora Jakupit

Shpërndaje

Thuhet se është më e bukura, më elegantja, më e veçanta, shkruan “Kosovarja”.

Leonora Jakupit epitetet nuk i kanë munguar asnjëherë që kur është shfaqur në skenë, që kur bukuria dhe zëri i saj rrëmbej shumë zemra.

Vitet kalojnë, ecin, nuk ndalen, e Leonora veç sa bëhet më e bukur, më me stil. Stili i këngëtares ka evoluar ndër vite, por nuk është transformuar në esencë.

Leonora Jakupi i qendron besnike vetvetes, asaj që është. Por, një është e dukshme dhe e sigurt, ajo i kushton mjaftë rëndësi pamjes së jashtme, gardërobës dhe grimit.

Mësohet se këngëtarja përdor vetëm brendet më të shtrenjta dhe luksoze për make-up. Pra, në banesen e saj ka një koleksion kozmetike të markave luksoze, shkruan “Kosovarja”

Leonora prej vitesh është shndërruar në ikonë mode dhe është bërë shembull për shumë femra që duan të duken bukur.