Miss Serbia e puth flamurin e Kosovës dhe këndon “Xhamadani Vija Vija” (Video)

Shpërndaje

Ketë javë mysafir n’Kosovë Show kanë qenë vajzat që garojnë për “Miss Fidom Kosova 2019”. Vajza nga dyzetë vendet e botës që garojë për kurorën e me e bukures ishin prezent në emisionin n’Kosovë Show. Mes shumë vajzave ishte Irena Jovanka nga Serbia e cila garon ne te njëjtën garë. Miss Irena si duket është lidhur shumë me Kosovën e cila ka filluar t’i mësoj edhe këndoj këngët tona që janë te njohura si këngë patriotike shqiptare siç është “xhamadani vija vij” te cilën e këndoj live në emision si dhe puthi hartën e Kosovë qe është e ekspozuar n’Kosove Show si dhe bëri shqiponjën e famshme shqiptare. E pytur se si po pritej ne Kosove, ajo shihet se kishte filluar ta mesoj edhe gjuhen shqipe pasi u pergjigj po me presin me respekt dhe shum mire. Shpetimi si gjithmon moderator provokativ e pyet se a do martohej me nje shqiptar, po pse jo jan te bukur u pergjigj ajo. Ajo gjithashtu u shpreh se i pelqen shum kenga tallava ne Kosove dhe shum kengtar te Kosoves i njihte si Motrat Mustafa , Meden , Labin. Ne Emisionin nKosove Show nuk mungoi as vallzimi shqiptar nga Serbja me Shpetim Deskun e me vone u bashkuan edhe Miss Albania dhe Miss Kosova.