Kolona të gjata nga Gostivari deri ne Strazh

Shpërndaje

Kolona prej disa kilometrash nga pika pagesore e Gostivarit deri ne Strazh paraqiten në këto momente. Trafiku i rënduar ka filluar prej mëngjesit të sotëm për shkak të aksidentit të rëndë të ndodhur në autostradën Tetovë-Gostivar, ku pesë persona janë plagosur rëndë, dhe vazhdon të jetë edhe në këto momente.