“Nismetarët e bashkimit kombëtarë”

Shpërndaje

Sa herë i shikojë me duket se janë në mesin tonë.

Me disa prej tyre erdhem bashkë për Kumanovë dhe na frymëzuan të fillojmë luftën.Pata fatin ti kem shokë të idealit.

Tani ata janë dëshmorë.

Mall,Dhimbje,Krenari e frymëzim sa herë i ndëgjojmë emrat e tyre,na kujtojnë ndonjë momentë,sikur tē jenë në mesin tonë, por ata e fituan pavdeksinë, ata do të jenë kandili ndriquesë për gjenerat që do të vin pas neshë dhe shembylltyrë e sakrifices dhe flijimit pêr bashkimin kombtarë.

Zoti e bekoftë Shqipërinë
Zoti e bekoftë bashkimin kombëtarë

Lavdi dëshmorve të kombit

Me respekt Luftari i UÇK -së
Fatmir Reçica Llugaxhia