Askush nuk i njeh, por këta janë 2 vëllezërit e Albin Kurtit (Foto)

Shpërndaje

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti, shumë pak ose pothuajse hiç mund të shohim që ekspozon gjëra nga jeta private. Deri tani përveç bashkëshortes dhe vajzës nuk kemi parë ndonjë anëtar të familjes së tij , të cilët i ka publikuar nëpër rrjete sociale. Kurti ka dy vëllezër, Arianitin dhe Taulantin.

Arianit Kurti karrierën e tij e pati në Suedi në shkencat kompjuterike, ku gjithashtu është si asistent profesor në një nga fakultetet suedeze, ndërsa Taulant Kurtin mund ta njihni nga debati i një mosmarrëveshjeje me LDK-në në vitin 2014, në vendvotimin ku ai ishte kryesues.