Shpata gjigante e Skënderbeut vendoset në Llap (Video)

Shpërndaje

Nëse në Britaninë e Madhe ekziston legjenda për shpatën e njohur Excalibur, në rajonin e Llapit tashmë është vendosur një tjetër.

Bëhet fjalë për kopjen e shpatës së Skëndërbeut.

Sa gjigante është dhe kush e ka punuar e mësoni përmes kronikës së përgatitur nga Kushtrim Bekolli.