ALBAZONE konfirmon lajmin: Halil Kastrati nuk ka pasur takim me Ahmetin

Shpërndaje

Para pak çastesh stafi i portalit ALBAZONE MEDIA, ka pasur një bisedë telefonike në facebook sot në ora 10.45 me menaxherin e faqes së Humanistit Kastrati, ku në disa media, por edhe ne mediumin tonë thuhej “BDIja me lajme të rreme manipulon opinionin”, kjo sot u konfirmua nga portali jonë. Po në atë ditë dhe orë sipas menaxherit të faqes zyrtare të Halil Kastratit, na konformoi se hoxha ka qenë live në një manifestim bamirëse me diasporën shqiptare në Angli, ku mes tjerash tha “JO JO nuk pasur takim, pasi hoxha ka qenë në Angli , live”, këto ishin disa fjalë që dëgjuam në telefon, dhe i njëjti na konfirmoj se e kishe parë edhe lajmin tek faqja jonë për takimin e Ahmetit dhe Kastratit.

Stafi i portalit ALBAZONE MEDIA posedon edhe thirrjen si argument, por për hirë të Hoxhës së nderuar nuk do ta publikojmë në faqen tonë.