Bac: Hashimi, Ramushi, Kadriu e shokët tu janë bë milionerë, duke u thirr në gja.kun e heronjëve dhe fëmijëve

Shpërndaje

Publicisjta e njohur, Kimete Berisha përmes një shkrimi në profilin e saj Facebook ka komentuar Seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, ku pjesëmarrës ishin edhe përfaqësuesi i Familjes Jashari Rifati dhe dhjetë fëmijët e tyre.

Ajo nder të tjera ka thënë se:

Bac, ne nuk jemi mirë.

Hashimi, Ramushi, Kadriu e shokët t’u janë bë milionerë, duke u thirr në gja*kun e heronjëve dhe fëmijëve.

Në gja*kun e fëmijëve.

Hashimi qe 10-të vjet takohet tinëz me ministrin e Millosheviqit, që shfarosi familjen tënde.

Bac, ne nuk mund ta kuptojmë se si ka mundur Hashim Thaçi të jetë i gatshëm ta jap jetën për Kosovën, kur sot po lufton me mish e me shpirt ta jap Kosovën për jetën e tij.

Familjen Jashari e lan vetëm në luftë.

Postimi i plotë: