Kimete Berisha: Reka e çon Serbinë në Det!

Shpërndaje

Publicisjta e njohur, Kimete Berisha përmes një shkrimi në profilin e saj Facebook, “Reka e çon Serbinë në Det!”

Ajo nder të tjera ka thënë se:

Ty Kryeministër, po ta pranojmë, ama mos aman, mos na e qitni përpara me na pri ‘në luftë kundër Amerikës’ Agim Vinca, Hysamedin Feraj e Blerim Reka.

Sepse i njohim. I njohim moti dhe i njohim mirë.

Ne nuk jemi t’sotit.

Po pritoj me fol për Agim Vincën, që është ‘burim’ i pashterur i urrejtjes ndaj Ibrahim Rugovës, të cilin e urren me pasion dhe me plan, e urren edhe për së vdekuri, pa asnjë arsye, veç pse e urren Rexhep Qosja.

Agimi ndjen atë çka ndjen Qosja.

Nuk e di a e ke dëgju ti, Agim Vinca se si flet në promovimet e librave të Qosjes, flet aq keq për Rugovën, sa nuk flitet për kriminelin më të madh në botë, ky e ka bind veten se Qosja ka dështuar në politikë, sherri Rugovës. Ama, Rugova s’ka faj pse këta të dytë kanë dështuar edhe në letërsi.

Postimi i plotë: